Roxer

20

Az ember nem is hinné, hogy az apró dolgok mekkora nagy bosszúságot okozhatnak. Például teljesen magától értetődő dolognak vesszük azt, hogy a hidegben van fűtés, körülbelül az lenne furcsa, ha valahol nem lenne bevezetve. De a gyakorlatban viszont könnyen előfordul, hogy a fűtés elromlik, és az nem kellemes. Éppen ez történt nálunk is az ügynökségen, és bár csak pár napig nem volt meleg az irodában, az is épp elég sok bosszúsággal járt. Nem is hinné az ember, mennyire zavaró a hideg, még dolgozni sem lehet gyorsan és hatékonyan ilyen körülmények közt.

Elkezdtük nézni a kollégákkal, hogy az eddigi, elég megbízhatatlan rendszer helyett nincs-e valami jobb és modernebb megoldás, ami nem romlik el még évek múlva sem. Ekkor találtunk rá, arra a rendszerre, ami az elektromos fűtés. Ezt az elektromos padlófűtési rendszert szinte bármilyen burkolat alá be lehet szerelni, és akár utólag is telepíteni lehet. 15 év garanciát adnak rá, ebből is látszik, hogy nem fog egyhamar elromlani. Ráadásul ez a rendszer a hagyományos gáz rendszerekhez képest hatékonyabb fűtés szempontjából és energiatakarékosabb is.

Ennyi előny mellett úgy döntöttünk, hogy a főnökünknek is azt fogjuk javasolni, hogy az irodába ezt az elektromos fűtési rendszert telepítsük, ne a régi elavult rendszert javítsuk meg. Ő is jó ötletnek találta ezt, és azóta fel is hívtuk a céget. Már el is végezték a szükséges felmérést, és mi már alig várjuk, hogy az irodában korszerűsítve legyen a fűtés. Egy ügynökségnek ilyen szempontból is előrelátónak kell lennie.