Roxer

20

Nem igazán voltam oda soha a kérdőívekért, még azt sem szeretem, ha telefonon érdeklődnek, és közlik, hogy lenne esetleg pár percem, és hogy milyen jó ajánlat, és visszautasíthatatlan…gondolom te is futottál már bele pár ilyen jó kis kérdőívbe.

A rámenősek

Na mondanom sem kell, hogy ezek a hívások milyenek. Hiszen ha már te is beszéltél ilyen emberrel, akkor tudod. Le sem lehet őket vakarni. Már amikor felveszem a telefont, bár a rejtett számot, automatikusan fel sem veszem, az ismeretlent, aki viszont kiíratja a telefon számot azt igen. Ugye soha nem lehet tudni, hogy valami fontos miatt telefonálnak.

Na de visszatérve a telefonfelmérésekre, csak szeretnének kérdezni valamit, na meg a legjobb az, amikor azt mondják, hogy nyertem valamit valahol, ahol éppen kisorsoltak. Na itt, ezzel etetik be a sok hiszékeny embert…mindenki rögtön örül annak, ha nyert valamit, vagy ha ingyen kapja. Ez az átverés ezekben.

A valós felmérések

Ezekkel az átvágásokkal csak az a baj, hogy amikor valami olyat szeretnének felmérni ami jó, és az ember támogatná is, automatikusan leteszi az ember a telefont. Pedig olyan is előfordul, ami diagnosis-400220_640igen jó dolog. Én találkoztam már bukósisak teszt felméréssel, még el is mentem. Még valamikor egyszer regisztráltam az egyik motoros oldalra, és onnan jött a meghívás. Na ami érdekli az embert, arra szívesen elmegy, hiszen hasznos.

Nem is tudom, hogyan „képezhetik” ki azokat, akik a telefon másik oldalán beszélnek nekünk. Hogyan legyen minél kedvesebb, nyájasabb, és hogy milyen rámenősen, a szavakat csűrve csavarva beszéljen rá a vásárlásra, tesztelésre, vagy a nyereményemre, aminek megvan a hogyan ja, hogy hogyan is kaphatom meg?.

Emlékszem egyik alkalommal nem értette meg az illető, hogy én nem igazán szeretném azt, amit ő akarna nekem adni, és hogy magyarázzam el neki…na elmagyaráztam, azt hiszem ő már biztosan nem fog többször felhívni engem.