Roxer

20

Egy kommunikációs ügynökségnél dolgozom már évek óta. Nagyon szeretem a munkámat, mert minden nap igazi kihívással jár. A férjemet is a munkám által ismertem meg még évekkel ezelőtt.

Nemrég vett egy ú autót magának, azt hiszem, hogy talán tavaly. Nem tudom már pontosan megmondani, mert az idő nagyon szalad és olyan, mintha már évek óta ezt a kocsit használnánk. Azonban ez nem így van, hiszen most készül a férjem új nyári gumikat venni. Viszont nem tudta, hogy honnan kellene.

Az egyik kollégám mesélte, hogy volt egy ügyfele, aki vett egy nagyon jó autót magának, és szinten autógumira volt szüksége. Szinte ugyanaz volt a szituáció, mint az én férjemnél, mind a ketten nyári gumi után kutattak, hiszen az új kocsijukhoz nem volt. A különbség az, hogy az ügyfélnek sokkal menőbb kocsija volt, még viccelődtem is ezen, mert az ő autója pont a kedvenc színemben, sötétkékben pompázott.

Úgyhogy megtudtam, hogy van egy oldal, a gumidiszkont.hu, ahonnan nyári gumikat is lehet rendelni. Ez igazából egy nyárigumi-téligumi webáruház, szóval sokféle gumit meg lehet itt találni. Lehet rendelni akár interneten, akár telefonon. Mivel az oldalon van egy gumiabroncs kereső is, ahol részletes keresést tudsz futtatni, könnyen megtalálhatod azt, ami neked kell.

Megnéztük aztán mi is otthon ezt a webáruházat, és azt kell mondanom, hogy ez egy igazi csoda. Tudod miért? Mert itt a készlet 10 percenként frissül az oldalon, így mindig az aktuálisan elérhető termékkínálatot találod. Le van írva részletesen az is, hogy ha aznap 12 óráig rendelsz készleten lévő gumikat, akkor akár már másnap is megkaphatod. De ha szeretnéd, akkor személyesen is át tudod venni, az oldalon ott van, hogy milyen átvételi pontok vannak.

Nagyon alapos leírások vannak az oldalon, ha azt elolvasod, garantáltan nem lesz kérdésed, hiszen mindenre megtalálod a választ. Úgyhogy végül a férjemnek is lett gumija nyárra az autójához. Ezért olyan jó, hogy az embernek ennyi ismerőse van, és hogy mindig mindenre meg lehet így találni a megoldást.