Roxer

20

Annyira bejött a múltkori webshopos élményem, hogy azóta sokkal bátrabban vetem bele magam online vásárlásba. A nővérem keresett babakocsit, mert a párja családjában kisbaba fog születni, és szerettek volna közösen valami menő babakocsit ajándékozni. Kíváncsi voltam, ilyen téren mi a helyzet, ezért együtt ültünk le a gép elé keresgélni.

Nem szerettek volna használtat ajándékozni, de a szűkös keret miatt csak valami olcsó babakocsi jöhetett szóba. Amit ezen az oldalon találtunk, az abszolút mértékig minden várakozást felülmúlt. A kiválasztott babakocsi az alapvető kényelmi és praktikai szempontoknak eleget tesz. Csak egy egész picivel kerül többe, mint az eredeti keret, és mégis annyival többet tud! Végül a kezdeti tervekkel ellentétben nem csupán egy babakocsit, hanem mózeskosarat és autós hordozót is kapnak az újdonsült szülők, ezen felül pedig akkor is ezt a babakocsit használhatják majd, amikor a kicsi már nem is lesz olyan kicsi, hála a sport ülőrésznek.

Hogy a meglepetés igazi legyen, a babakocsit házhoz fogják szállítani a várandós szülők címére. Mindezt teljesen ingyen! A nővérem annyira örült annak, hogy ilyen jó és olcsó babakocsit találtak, hogy megengedte, hogy én válasszak színt. Nem sokat hezitáltam, szinte azonnal ráböktem a zöld szürke pöttyös verzióra. Persze az összes nagyon szép színű, de ez valahogy különösen tetszik. Remélem, a tulajdonosai is hasonlóan lelkesek lesznek!