Roxer

20

A lehető legnagyobb szerencse ért: az egyetem után, friss diplomásként azonnal felvettek egy kommunikációs ügynökséghez. Persze csak egy junior pozícióba, de hát már ez is tökéletes volt. Az első lépés a hosszú és kalandos úton! Ha jól csinálom, innen már csak felfele vezet az út. Online kommunikációval foglalkoztam és a hivatalos munkaidőn túl is dolgoznom kellett: minden este nyolckor, tízkor, valamint hétvégén három óránként kellett ellenőriznem az ügyfeleink közösségi oldalaikon érkezett üzeneteket és kommenteket. Mondanom sem kell, hogy mennyire fárasztó volt, de úgy gondoltam, hogy nagyon fontos, hogy kibírjam most ezt az időszakot, hiszen ez a belépő a további munkák irányába. Aztán december elején belém költözött a frász: közeledett a karácsonyi céges party, ahol lehetőség van a felsőbb vezetőséggel is megismerkedni. Rettegtem az alkalomtól és azt sem tudtam, hogy mit vegyek fel. Az egyetemi banketten viselt ruhámat még akkor, ott, sikerült levörösboroznia az egyik csoporttársamnak, nekem meg semmilyen más ruhám nem volt ilyen fontos alkalomra.

Nehezítette a problémát, hogy a munka miatt nem volt időm elmenni vásárolni, valamint  a testem méretei is. Kicsi korom óta duci vagyok, a szüleim és a testvéreim is azok. Úgy, ahogy sikerült megszoknom, de azért néha még ma is diétázok. Na de ilyen testre online jó minőségű és szép ruhát honnan fogok szerezni? Beírtam a keresőbe azt, hogy molett alkalmi ruha és el kezdtem tallózgatni az eredmények között. Nagyon hamar találtam egy oldalt, aminek bele szerettem a kínálatába. Este, a telefonnal a kezemben aludtam el, mert nem győztem csodálni a sok szép ruhát. Reggel persze nem nagyon volt időm foglalkozni a dologgal, de napi többször is eszembe jutottak a ruhák, aztán aznap este el is döntöttem, hogy biztosan erről az oldalról fogok rendelni. Persze izgultam, hogy biztosan azt fogom-e kapni, ami a képen van, valamint, hogy jó lesz-e a méret, amit kiválasztok, de szerencsére egyikkel sem akadt gondom. Olvastam néhány értékelést és hozzászólást az oldalról, és általánosságban meg voltak elégedve az emberek, semmi olyat nem láttam, ami elrettentett volna a vásárlástól.

A méret kiválasztásához használtam az általuk megadott táblázatot. A ruha kiválasztása már sokkal nehezebben ment, mivel nem volt hozzá recept, ami könnyebbé tenné a dolgot. Két napig küldözgettem a fotókat messengeren anyukámnak és a barátnőimnek, amíg nagy nehezen sikerült kiválasztanom a megfelelő alkalmi ruhát.

Tökéletes választás volt! Másfél héttel a karácsonyi party előtt érkezett meg. A kommunikációs ügynökséghez rendeltem, ahol dolgozom, hiszen reggeltől estig, minden hétköznap ott vagyok, nem volt értelme haza rendelnem. Nem akartam elmondani a kollégáimnak, hogy mit rendeltem, de aznap csak úgy rohantam haza és alig vártam, hogy felpróbáljam. Úgy éreztem magam benne, mint Hamupipőke az üvegcipellőjében. Tökéletesen rásimult a testemre, kiemelte a kiemelésre érdemes testrészeimet, ráadásul a színe és a szabása is pontosan olyan volt, mint a képeken, a webshopon.

A ruhának is örültem, valamint annak is, hogy felfedeztem az Abutikot. Amikor keresgéltem az estélyi ruhát, láttam, hogy más, molett méretre szabott ruhadarabjaik is vannak. Nekem mindig is nehéz volt ruhát találnom magamnak, ráadásul, most időm sem volt. Boldogan vettem tudomásul, hogy ezentúl ez a webshop ebben is segíteni tud nekem.

molett alkalmi ruha
molett alkalmi ruha